Velkommen
Byggetjenester og Renhold

Vårt firma driver profesjonell oppussing av hus og byggetjenester. Maling av hus, fasadevask, flislegging, snekkerarbeid, møbelrens, vindusvask, renhold. Vi er glad å invitere deg til å bli kjent med tilbudet vårt. Alle tjenester vi kan utføre hos kunder.

sofarens
Sofarens
tepperens
Tepperens
Daglig renhold
Daglig renhold
Vinduspuss
Vinduspuss
fasadevask
Fasadevask
maling farge sandnes
Maling
flislegging rogaland
Flislegging
snekkerarbeid
Snekkerarbeid

Om 100pa Byggetjenester og Renhold

Vi er et ektepar som driver eget firma. Hovedkontoret ligger i Bjerkreim, men det meste av arbeidet vi utfører er hos kundene i Egersund, Sandnes, Stavanger, Ålgård, og andre steder i Rogaland. Våre kunder verdsetter oss for vår nøyaktighet, punktlighet og ærlighet. Vi utfører alltid våre tjenester med stort engasjement og profesjonalitet! Vi gjør vårt beste for å sikre at våre kunder alltid er fornøyd med tjenesten vi utfører. Vi er fleksible, nøyaktige og vi takler de fleste utfordringer på kort varsel.

Bilder av våre jobber

100pa Byggetjenester og Renhold - Galleri.

maling Rogaland
maling Sandnes
snekring
fasadevask
flislegging Ålgård
flislegging
maling_Ålgård
maling og renhold
renhold vindusvask
vindusvask rogaland
sofarens
tepperens
maling lift stavanger
snekkring eigersund
snekkerarbeid Egersund
maling Egersund

Tjenesten hos kunden

Du behøver ikke å levere sofaen eller teppe inn til et renseri. Nå kan du få renset alt du måtte ønske deg uten å forlate hjemmet. Det er nok å bare ringe oss eller sende en melding. "Du ringer vi bringer! "

For helse

Rengjøring av møbler er ikke bare for estetiske formål, men også for helsen din. Sofaer og tepper som ikke rengjøres regelmessig er fulle av bakterier og midd. De stinker også. Vår grundige rengjøring med rensemaskin vil eliminere ubehagelig lukt, flekker, dyrehår, støv, bakterier og bidra til bedre inneklima og helse. Vi kan gjøre sofarens i ditt hjemme på et passende tidspunkt for deg.

Vårt arbeidsområde

Vi tar jobber hovedsaklig i Rogaland. Vi kommer til: Egersund, Ålgård, Sandnes, Stavanger, Klepp, Bryne, Vikeså, Varhaug, Nærbø, Hauge i Dalane, Moi. Vil du ha mer info? Send melding til oss og spør om detaljer.

Tips på vedlikeholde møblene

Fjern flekker når de er ferske. Du bør dog unngå å gni på stoffet. Friksjonen sliter på stoffet og kan skade det. Sug opp væsken, for eksempel med tørkepapir, og vask eventuelt bort flekker med et mildt såpemiddel.

Blod og blekk - ikke bruke varmt vann. Bruk et enzymholdig vaskemidel i kalt vann først. Vi anbefale at alle stoppede møbler støvsuges jevnlig.

En gang hvert halvår bestiller du en grundig rengjøring av møblene med rensemaskin. Godt vedlikehold øker levetiden på møblene dine.

Vindusvask tips

Vask vinduene med en god kvalitet, myk og profilert vindusnal. Vi har utstyr til å vaske vinduer i store høyder, uten å leie lift. Vi har en høy kvalitets karbonfiberstang og spesielle vannfiltre med trykkpumpe. Vi bruker sikre og spesialiserte renholdsmiddel fra anerkjente firma. Våre tilbud gjelder vindusvask utvendig og invendig.

Har du behov for vask av vinduene i ditt hus, leilighet, kontor eller andre plaser? Bare ring oss eller send melding. Vi garanterer høykvalitets tjenester og gunstige priser.

Tips på maling husfasaden

I forberedelsene inngår å vaske og klargjøre flaten: skrap vekk løstsittende maling og løse trefibre. Du må også fjerne løse stifter og banke inn løse spiker. Alt som sitter på overflaten holder på skitten etterpå, og bør fjernes før flaten males.

Ny kledning på hus må tørke ut slik at det ikke kommer striper etter maling.

Følg godt med på værmeldingen og klokken, og sette av nok tid. Regn på en nymalt vegg er ikke bra, det kan føre til at malingen vaskes bort, skjolder og dårlig finish. For mye sol er heller ikke bra.

call us

Kontakt

Sofarens og tepperens

byggetjenester snekkring

Byggetjenester

Hvilke byggetjenester vi leverer? Maling av hus i Stavanger, Sandnes og Rogaland område. Maling av trapp, tak og leilighet. Vi kan skifte utvendig kledning, bygge terrasse, gjerder, utskifting av vinduer og dører, og andre små snekkerjobber. Flislegging. Montering av gulv. Maling innvendig, tapetsering og gipsing. Sliping og grunning før maling utvendig. Profesionelle oppussing og byggetjenester. Hva er prisene for byggetjenestene våre? Generelt vi har lave priser. Det avhenger av omfanget av arbeidet. Still spørsmålet. Vi svarer gjerne.

renholdtjenester dampvask

Renholdtjenester

Hvilke renholdtjenester vi leverer? Daglig renhold, sofarens, tepperens, tekstilrens sofa, grundig rengjøring av varmepumper, vinduspuss, utvask, flyttevask, dampvask, fasadevask, vindusvask. Rense tepper eller møbler? Vi bruker naturlige metoder bra for miljøet og inneklimaet. Det er godt for inneklima og personer med allergi, astma og familier med små barn.

Har du behov for vask av vinduene i ditt hus, leilighet, kontor eller andre plaser? Bare ring oss eller send melding. Vi garanterer høykvalitets tjenester og gunstige priser.

hoy kvaliet

Bestill tjenesten nå

Når du bestiller tjenester hos oss, kan du være sikker på at tjenesten vil bli gjort profesjonelt for en fornuftig pris. Vi er fleksible, hardt arbeidende og ærlige. Vi inviterer deg til å dra nytte av tilbudet vårt.

Bestill nå